Creare magazin online

La ora actuala crearea unui magazin online reprezinta un atu foarte mare pentru orice afacere indiferent de dimensiunile acesteia.

Statisticile realizate pe afacerile care au o prezenta in mediul online si pe cele care nu se afla in mediul online au avut rezultate mai mult sau mai putin asteptate.

Rezultatele detaliate pot fi reduse la o idee simpla: afacerile ce detin un magazin online au castiguri considerabil mai mari comparativ cu cele clasice. Optand pentru o platforma ecommerce castigurile au crescut seminificativ.

Daca acest lucru nu convinge atunci e important sa stiti ca in fiecare zi procentul cumparaturilor facute de pe magazinele online este mult mai mare comparativ cu magazinele clasice. Acest lucru se traduce usor, crearea unui magazin online cu siguranta iti va aduce numai castiguri asa ca nu exista motive de ezitare.

Apeleaza cu incredere la Dotnest si hai sa realizam impreuna un magazin online exact asa cum ti-l doresti, potrivit pentru afacerea ta.

Design responsive
Odata ce te-ai gandit sa-ti faci prezenta afacerea in mediul online, afacerea ta se va dezvolta considerabil.
Elemente editabile
Functionalitatile variate reprezinta o serie de instrumente ce lucreaza pentru succesul afacerii tale.
Logo personalizat
Atunci cand clientii tai pot gasi mai usor anumite produse sau servicii acest lucru se traduce prin cresterea vanzarilor.
Panou de administrare
Atunci cand clientii tai pot gasi mai usor anumite produse sau servicii acest lucru se traduce prin cresterea vanzarilor.
Gazduire gratuita timp de 6 luni
Poti administra usor stocul de marfa, produsele si poti adauga sau elimina anumite produse sau servicii.
Plati cu cardul(folosind mobilpay)
Un magazin online cu siguranta iti va mari castigurile, intrucat o mare parte a achizitilor se realizeaza in mediul online.
Emitere factura
Odata ce afacerea ta se afla in online cu siguranta ea se va dezvolta considerabil.In functie de progresul acesteia exista si posibilitatea unei extinderi ulterioare.
Filtre produse
Poti administra usor stocul de marfa, produsele si poti adauga sau elimina anumite produse sau servicii.
Creare magazin online

Beneficiile unui magazin online

Crearea unui magazin online aduce o serie de beneficii foarte importante oricarui tip de business

Mereu disponibil
Esti intotdeauna acolo pentru clientii tai, comparativ cu un magazin clasic care functioneaza dupa un anumit orar. Acest lucru inseamna automat si cresterea vanzarilor.
Costuri reduse
Crearea unui magazin online necesita costuri mult mai reduse comparativ cu investitia necesara pentru deschiderea unui magazin clasic.
Cresterea castigurilor
Un magazin online realizat exact asa cum trebuie, bine administrat si caruia i se va aloca promovarea necesara, iti poate aduce castiguri considerabile.

© 2018 Toate drepturile rezervate.Dotnest - Agentie Web Design Craiova

Suna acum