Termeni si Conditii

Ne asteptam ca vizitatorii site-ului nostru www.dotnest.ro, furnizor pentru servicii de web development, digital marketing, branding, precum si alte servicii conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.

Acesti termeni si conditii reglementeaza folosirea site-ului www.dotnest.ro.  Va rugam cititi Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, nu folositi acest site web.

Daca folositi site-ul web www.dotnest.ro , conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

  1. Contactare servicii

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.dotnest.ro  este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

  1. Continutul si drepturile autorului

Continutul si designul apartin site-ului www.dotnest.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site. Daca exista aceasta intentie  vor fi utilizate datele de contact afisate pe site pentru a lua legatura si a cere acordul.

Dotnest poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Dotnest nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.

Dotnest nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

  1. Contact pentru ofertele de pret

Cererile de oferta se pot realiza utilizand formularul de contact sau datele de contact afisate pe site.

Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Dotnest nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care Dotnest considera o cerere ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

  1. Facturare, plata, stergere/suspendare servicii

Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform aspectelor agreate cu beneficiarul, respectiv contractul de prestari servicii incheiat intre cele 2 parti.

Termenul de plata este cel specificat pe factura, intarzierea efectuarii platii poate duce la suspendarea ori chiar stergerea serviciilor, cu informarea clientului in prealabil, serviciile urmand a fi reactivate dupa efectuarea platii.

  1. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Dotnest are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente. Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  1. Proprietate intelectuala

Dotnest este proprietarul tuturor materialelor si informatiilor prezentate pe website-ul www.dotnest.ro.  Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea acestora, catre alte parti terte.

  1. Materiale transmise prezentului site

Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

  1. Limitarea raspunderii

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume.

Dotnest este absolvit in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca Dotnest a fost informat asupra posibilitatii aparitiei unor asemenea daune.

  1. Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

Dotnest isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

© 2019 Toate drepturile rezervate.Dotnest - Agentie Web Design

Suna acum