Creare site

Statisticile realizate pe afacerile care au optat pentru serviciile de creare magazin online si pe cele care nu se afla in mediul online au avut rezultate mai mult sau mai putin asteptate

Rezultatele detaliate pot fi reduse la o idee simpla: afacerile ce beneficiaza de un shop online au castiguri considerabil mai mari comparativ cu cele ce nu se bucura de aceste beneficii.

Daca acest lucru nu va convinge, este important sa stiti ca in fiecare zi procentul cumparaturilor facut pe un magazin online este mult mai mare comparativ cu magazinele offline.

Va ganditi sa intrati in lumea ecommerce, sa optati pentru realizarea unui magazin online? La Dotnest va vom ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru ca business-ul vostru sa aiba numai de castigat.

Serviciul de creare magazin online cu siguranta va aduce numai beneficii asa ca nu aveti motive de ezitare. Apelati cu incredere la Dotnest si impreuna vom realiza un magazin online exact asa cum vi-l doriti, pentru orice tip de afacere!

Design responsive

Avem grija ca site-ul tau sa se incadreze bine pe orice dispozitiv si sa se miste rapid.

Sectiune blog

Doresti sa scri pe site diverse articole? Iti punem la dispozitie o sectiune de blog usor editabila.

Galerie foto / Video

Ai diverse imagini pe care doresti sa le prezinti pe site? Iti creem un layout prin care iti vei adauga foarte usor imaginile.

Gazduire gratuita timp de 6 luni

Pentru o perioada de 6 luni oferim gazduire complet gratuita pentru site-ul tau.

Panou de administrare

Pentru o gestiune usoara a continutului site-ului, iti punem la dispozitie un panou de administrare.

Optimizare SEO

Iti vom preda site-ul cu optimizare SEO basic, astfel incat site-ul sa fie indexat usor pe motoarele de cautare.

Creare site

Beneficiile unui website

Crearea unui website aduce cu sine o gama larga de beneficii deloc de neglijat. Afacerea ta se va dezvolta mai bine ca niciodata.

Esti acolo unde se afla si clientii tai
Majoritatea clientilor tai se afla in mediul online. Acest lucru inseamna ca afacerea ta trebuie sa se afle in acelasi loc.
Business-ul iese din anonimat
Un website realizat asa cum trebuie iti scoate afacerea din anonimat si te ajuta sa fi mult mai vizibil pentru cei ce doresc serviciile oferite de tine.
Business de incredere
Un website in afara faptului ca iti evidentiaza cu usurinta afacerea reprezinta in acelasi timp atentia si increderea pe care tu o ai pentru business-ul tau.

© 2019 Toate drepturile rezervate.Dotnest - Agentie Web Design

Suna acum